EN/FR

EN/FR

»Predstavitvena prenova Borgla.com in napredna komunikacija s partnerji. «

Podjetje Borgla d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z razvojem pripomočkov za pripravo fermentirane hrane in pijače. Zraven ravzoja produktov za domačo uporabo se podjetje ukvarja še z lastno vzgojo kultur (kulture vodnega kefirja, kulture mlečnega kefirja, kultura kombuča ipd.). Glavne aktivnosti podjetja so razvoj novih izdelkov, delo na prepoznavnosti znamke Kefirko, trženje in prodaja izdelkov, sestavljanje in odpošiljanje izdelkov pod znamko Kefirko.

V podjetju si ves čas prizadevamo k rasti podjetja. Ker pretežni del poslovanja predstavlja tuji trg je za prihodnjo konkurenčnost podjetja izredno pomembno izboljšati e-poslovanej, saj bo s «»tem podjetje še okrepilo svoj konkurenčni poločaj in povečalo možnost prodaje na mednarodni ravni. S tem namenom smo se priavili na Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 >E-POSLOVANJE 2019-2022<, ki ga je objavil Spirit Slovenija s projektom »Predstavitvena prenova Borgla.com in napredna komunikacija s partnerji «

Namen operacije je preko sofinanciranih upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja, vstop v globalne verige vrednosti in na nove trge ter povečevanje mednarodne konkurenčnosti.
Cilj operacije pa je začeti direktno poslovanje z distributerji, aktualizirati blagovno znamko, približevanje naših produktov potencialnim ciljnim skupinam, manj ročne ptimizacije, povečanje produktivnosti zaposlenih, boljše spremljanje prodajnega procesa ter posledično pridobivanje novih kupcev iz mednarodnih trgov.

V okviru razpisa smo tako pridobili sofinanciranje storitev zunanjih izvajalcev v višini 70% upravičenih stroškov. Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni ravzoj www.eu-skladi.si. Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javne agencije: www.spiritslovenia.si. Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o razpisu preberite na: https: //www.eu-skladi.si/

Talk with us

Borgla Creative Solutions

Copyright © 2020. Borgla d.o.o. All Rights Reserved